IEC Portal de publicacions r

Cerca Cerca avançada
Títol Autor/a
Col·lecció Matèria
Any d'edició ISBN
Entitat responsable Tipus de publicació
Cerca exhaustiva
 
 
 
 
Resultat de la cerca Registres 1 a 4 (4 registres en total)

L' Alimentació en el segle XXI
-- Article --
 Autor/a: Clotet i Ballús, Ramon
 Matèria:   Alimentació - S. XXI - Congressos
 Publicació: Ciència i cultura al llindar del segle XXI : cicle de conferències / [l'edició d'aquesta obra ha estat a cura de Mercè Durfort i Coll, membre de l'Institut d'Estudis Catalans ; pròleg de Manuel Castellet]
Veure fitxa
Fitxa completa

L'ACCA participa en el II Congrés Mundial de Ciència i Cuina de Barcelona 2021
-- Article --
 Autor/a: Rivero i Urgell, Montserrat
 Matèria:   Cuina
Alimentació - S. XXI - Congressos
 Publicació: TECA : tecnologia i ciència dels aliments
Veure fitxa
Fitxa completa

Química alimentària: ciència versus cultura
-- Article --
 Autor/a: Alfonso Canicio, Josep ; Castells Esqué, Pere ; Mans i Teixidó, Claudi ; Martín Belloso, Olga ; Obiols i Salvat, Josep
 Matèria:   Alimentació - S. XXI - Congressos
Alimentació - Terminologia
Gastronomia
 Publicació: TECA : tecnologia i ciència dels aliments
Veure fitxa
Fitxa completa

Ressenya de la Jornada SEÑ
-- Article --
 Autor/a: Vidal Carou, M. Carmen
 Matèria:   Alimentació - S. XXI - Congressos
Jornada de l'Associació Catalana de Ciències de l'Alimentació (2018 : Barcelona)
 Publicació: TECA : tecnologia i ciència dels aliments
Veure fitxa
Fitxa completa

Pàgina 1 de 1  
   Primera Anterior
Anar a la pàgina:
Següent Última

Dades de l´usuari/ària

Per a navegar pel portal necessiteu Mozilla o Microsoft Internet Explorer (recomanem la versió 5.0 o superior).
Amb altres navegadors i/o resolucions podria ser que visualitzéssiu incorrectament alguna de les pàgines del portal.